keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Voihan reenaus

Tänään oli taas eskaria. Oliko tää nyt sitten neljäs kerta. Teemana liikkeeltä makuulle, liikkeestä seisomista jne. Bertan kanssa ollaan koko viikko treenattu maahan menemistä. Tänään ennen eskaria sain onnistuu kahdesti ja eskarissa kahdesti. Voi sitä riemun määrää. Mä olin niin tyytyväinen mun pieneen mustaan.

Viime viikolla ohjaajaa Reija totes että Bertta taitaa olla liian fiksu tokoilemaan, ei se tee mitään minkä kokee turhaksi. Niinku tänäänki taas nähtiin. Näytti että osaa ja sitte riitti.

Äpyli onki sitten toista maata. Sitä on niin hauska katsoo kun ne Jonin kanssa menee. Virtaa on vaikka muille jakaa. Holtitonta menoa oli taas alkuun mutta hienosti lähti menemään. Hankala vaan ku eka se oppi käskystä maahan, sit alettii opettaa käden kautta hissityyliä ja nyt pitäs taas saada se käsi pois. Huh huh.

Viime la alko rally-toko, se oli vallan hauskaa. Oltiin ylläri nuorimmat mut ei ollenkaa jääty jalkoihin. Siellä oli kaikkii pro tyyppejä tokossa. Mut Äpyli on fiksu. Esitetään et osataan jos ei osata ja treenataan sit vähä lissää.

Hallilla oli joku tyttöki joka kävi Äpyy lääppimäs. On kans hankkimas mudia. Odotti narttua jostain joulukuussa syntyneestä pentueesta. Ei kuulemma tullu. On tarkka mistä ottaa kunnon harrastuskoiran kuulemma. Onko sillä oikeesti veetunkaan merkitystä kuinka paljon pennun vanhemmilla on titteleitä? Äpylin luonteesta tykkäs kyllä. Pitääkin selvittää minkä kennelin pentua se haaveilee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti