maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kevättä

Takana vähän erilainen viikonloppu. Laila lähti torstaina Fammun kanssa Krookkaan. Vietettiin viikonloppu kahden koiran kanssa. Topikin siis oli mökkeilemässä. Tehtiin siinä viikonlopun aikana vessaremppaa ja paaaaaaljon kaikkea muuta.

Lauantaina startattiin ehkä liiankin hyvin nukutun yön jälkeen ralliin. Nyt meitä oli siellä kaikki 6 koiraa, eli tää yks puuttunut lapinkoira tuli joukkoon mukaan. Nyt tehtiin harjotuksissa kunnon rata. Meillä tais olla merkkejä n. 10. Mentiin Äpyn kanssa rata viimisenä. Neidissä oli virtaa niinku pienessä kylässä. Perusasentoon ei olis malttanu tulla, eka kierros meni vähän loikkien ja mulla oli yhdellä merkillä vasen ja oikee hukassa, mutta hyvin se kokonaisuudessaan meni. Oltiin ainut pari joka ei saanut mitään kotiläksyä. Kaikki menee just niinku ton ikäsen touhutytön kans voi mennä. Se mikä on parasta niin hihna ei kiristy ollenkaan. Ja mikä huonoa on hyppiminen. Mut se vaan oli niin täynnä virtaa.

Sunnuntaina Joni treenaili kotona vauhdista maahanmenoa. Siinä tuli vähän takapakkia kun alettiin menetelmiä muuttamaan eskarissa. Eilen alko taas olee valoa tunnelin päässä. Paikallaan olo sujuu kans hirveen kivasti. Fiksu tyttö se on kun malttaa. Omassa pihassa pysyminen on aika vaikeeta. Bertta jää aina tontille, Äpyli menee naapurin pellon puolelle. Joskus aika pitkällekkin pellon puolta jos joku kulkee tiellä. Eilen se oli hetken sitten narussakin. Kai se siihen oppii kun aina sen huutaa omalle puolelle. Ja jos ottas Bertasta mallin. Ei ainakaan voi mennä enää kun aletaan viljelee, Eikka suuttuu muuten.

Eilen oli niin kiva ilma että otin oikeen valokuvia. Löysin samalla järkkäristä talvella otettuja pentukuvia. Hitto että on likka kasvanut. Lisään kuvia blogiin kotoa. Tällee töissä on vähä hankalaa.

Ai joo. Lähdetään perjantaina lappiin. Tai Rukalle ettei sen ylemmäs. Pysätään mennessä Lapualle ja perjantaina Äpyli pääsee lampaille Ilmajoella. Tosi nastaa. Aika paljon jännittää. Sehän pelkää niitä ihan sikana ja syö vaan kakkaa. Mut eika se mitää =D

Ja sit kun taas meinaa unohtaa puolet kun on niin hitokses kaikkea niin tiistaina kun on pentutreffit niin mennään koiraseuran porukoitten kanssa ohitustreeneihin. Ei varmaan ihan kauheesti oo haittaa nähdä perseitä ja naamoja. Kuitenkin meillä on aika iso ongelma kulkea kylällä kun on paljon ihmisiä ja pyöriä ja muita koiria.

Maalla on paras asua mut on siinä ne omat haitat. Koirien kannalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti