perjantai 22. huhtikuuta 2016

Lomailua

Viikon loma lähenee loppuaa. Ehkä nyt voi jo tarinoida lomasta kun koko muu porukka on päikkäreillä.
Lomalle startattiin Ilmajoen kautta. Äpyli kävi tutustumassa paimentamiseen. Ohjaaja Minna sanoi ja huomashan tämmönen urpokin että vietti oli ihan valtava. Eli kyllä isona tyttönä pitää lampaille päästä, oli se sitten kuinka hankalaa järjestää.
Lauantaina 16.4 aamulla täyteen ahdatun hondan nokka sitten kääntyi kohti kuusamoa. Matkalla pysättiin kolmasti. Koirien takia ei varmaan olis tarvinnu kun kerran mutta muuten oli pysäkkiä matkalla. Oltiin rennosti liikkeellä eikä kiirettä mihinkään.
Rukalla mökki oli tosi kiva ja kodikas. Iso ikkuna rinteille ja koirat sai sen sitten kuolata viikossa ja katsella mitä maailmalla tapahtuu.
Kahtena päivänä käytiin Oulangan kansallispuistossa. Ei siellä reitit kovin hyvässä talvikunnossa ollut mut eipä ollut porukkaa joten sai rikkoa sääntöjä ja pitää tyttöjä vähän vapaana. Aika väsynyttä porukkaa oltiin koko sakki noiden päivien jälkeen.
Muutenkin täällä on kivoja lenkkimaastoja. On tullut oltua paljon pihalla. Äpyli on ottanut ison harppauksen sisäsiisteyteen. Yhdet pissut paperille ja ne tuli heti tullessa lauantaina. Viime yönä nukuttiin 23-8 heräämättä. Se on enkka. Ja eilinen rinnepäivä yli 6h täällä oli oltu pissumatta. Toivottavasti linja pitää kotonakin. Nyt hän on oikein pyytänyt ulos.
Koirien kanssa on kyllä ollut mukava reissata. Ens vuonna varmasti uusiks.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti