perjantai 6. toukokuuta 2016

Ekaa kertaa esittäytymässä

Eilen Helatorstaina (5.5.2016) oli Äpylitytön eka kerta esillä noin niinkun kauneusmielessä. Käytiin Helatorstain mätsärissä Noormarkun siwan pihassa. Isoja pentuja oli paikalla enemmän kun mitään muuta. Tais olla likemmäs 40 kipaletta. Vähän meitä jännitti molempia. Eihän meillä oo vielä edes näyttelyremmiä ja Äpy oli sitten Lailan remmessä. Eli periaatteessa mä en voinu ohjata sitä mitenkään hihnalla, se vaan tuli miten tuli ja hienosti tulikin. Meille tuli punaisten kolmossija. Tuomari vielä kehaisi miten tykkää Äpylistä. Äpyli on yleensä hyvinkin varauksellinen vieraita kohtaan, tuolla kuitenkin antoi katsoa hampaat ja muutenkin pidellä, kehässä. Hieno päivä kaikkiaan.


Mustat oli myös mukana. Tytöt ei ole ikinä milloinkaan koskaan missään oikeassa näyttelyssä esiintyneet noin upeasti. Molemmat joutu kuitenkin nöyrtymään seurakoirille. Ei taas ollu tuomarilla silmää pienille paimenille ;) sinisillä mentiin ilman sijoituksia. Laila tipahti just ennen sijoitusta pois. Topi muuten esitti sitä =) Ihan mahtavaa.

Treeneissäkin menee mukavasti. Aloitettiin ihan oikee TOKO. Aika amatöörejä ollaan muihin verrattuna mut meillä on paljon aikaa. Oma Rally-Toko rata kotipihassa on jalostunut paremmin siirrettäväksi ja sitä touhutaan hetki joka päivä. Se jos mikä on kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti