tiistai 2. helmikuuta 2016

8vko

Neiti Äpyli täyttää tänään 8vko ja huomenna tuleee viikko kotona. Neiti on kyllä vallaton. Ihan uskomaton sopeutuminen meidän ympäristöön.

Bertasta on tullut paras kaveri. Tytöt leikkii, juoksee ja hömpöttää ihan jatkuvasti. Äpyli ei myöskään päästäs Berttaa silmistään. Eilenkin pihalla Bertta meni talon taakse ja Äpy ei olis millään tullut sisälle ennen kuin Berttaki tulee.

Laila jatkaa omaa linjaa. Komentaa pentua jos tarve vaatii. Topista se on aika tarkka. Ei sitten niin mitään asiaa pennulla Topin lähelle jos hän on sylissä. Noh, selvähän toi on, Laila on Topin koira ollut aina. Topille sanoinkin ettei hän sitten saa Lailaa pennun takia työntää pois tai mitään.

Tänään olis tarkoitus mennä pentutreffeille. Äpylistä pitää opettaa kunnolla sosiaalinen ettei siitä tuu mettämörkö niinku tytöistä on nyt vahingossa tullut. Pakko sosiaalistaa koko sakkia nyt.

Näyttelyitä kateltiin kans. Jotenkin sitä odottaa innolla kesääki. Mustat pääsee jo maaliskuussa Seinäjoelle ryhmikseen mutta Äpyli sitten vasta heinäkuussa. Ajattelin jos koko sakki menis Oriven KR:ään ja Äpy sitten Poriin KV:hen. Saan kattoa uskaltaako =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti